Tel. +385 021/544-627

e-mail: dolomiti@st.t-com.hr

Već danas PVC STOLARIJA za ekološke zahtjeve budućnosti

Energetska efikasnost je enormnim poboljšanjem toplinske izolacije novog prozorskog sustava znatno povećana, a time i smanjenje emisija CO2. Ugradnjom ovog prozorskog sustava smanjujete energetske troškove i doprinosite očuvanju okoliša.

 

GEALAN je prvi među velikim proizvođačima PVC profila u svijetu u potpunosti izbacio olovo iz svih procesa proizvodnje i svojom zaštićenom tehnologijom prešao na ekološki prijateljske kalcij-cink stabilizatore.

 

OBNOVITE STOLARIJU UZ DRŽAVNU SUBVENCIJU

Stolarija na Vašoj obiteljskoj kući već je stara i nije energetski učinkovita? Energetska efikasnost je mala/nedostatna? Pravo je vrijeme da razmislite o zamjeni starih prozora i vrata s novom, energetski učinkovitom stolarijom. Osim što ćete zamjenom stare stolarije dugoročno uštedjeti energiju i novac, imate i mogućnost dobivanja poticaja i subvencija od Ministarstva graditeljstva. Smanjite inicijalni trošak zamjene starih prozora i vrata!

Program energetske obnove obiteljskih kuća je na prijedlog Ministarstva graditeljstva i Ministarstva zaštite okoliša i prirode donijela Vlada RH, a provodi ga Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Programom se predviđa obnoviti 2000 obiteljskih kuća godišnje kao bi se poboljašala energetska efikasnost. Vrijednost ukupne godišnje investicije njihove obnove iznosi 207,5 milijuna kuna. Navedeni broj raspoređen je tako da se u svakoj županiji može sufinancirati godišnje 100 obiteljskih kuća.

Ako želite više saznati o našoj opsežnoj ponudi proizvoda ili trebate savjetovanje vezano uz dobivanje poticaja za obnovu vaših objekata tu smo za vas. Slobodno nas posjetite ili kontaktirajte putem telefona.

Energetska efikasnost
Energetska efikasnost
sistemi-prozora-dolomiti-01
promo-restauro-dolomiti
sistem-prozor-dolomiti
GEALAN_Logo_CMYK

Dolomiti d.o.o. | 4 GARDIJSKE 41( TTTS ), 21311 Stobreč | CROATIA | TEL.: +385 021/544-627 | FAX.: +385 021/544-628 | E-MAIL: dolomiti@st.t-com.hr

Radno vrijeme: PON-PET 08:00 - 16:00 h