Tel. +385 021/544-627

e-mail: dolomiti@st.t-com.hr

Univerzalna za sve uvjete!

Sustav za rolete u našoj ponudi zadovoljiti će sve zahtjeve što se tiče zaštite od sunca i neželjenih pogleda također omogućiti će vam da regulirate količinu osvjetljenja u vašim prostorijama, a istovremeno vam pružiti toplinsku, zvučnu i protuprovalnu izolaciju.

Kutija za rolete se može koristiti u najrazličitiijm varijantama ugradnje, bilo da se radi o adaptaciji ili novogradnji i ugrađuje li se na PVC, aluminijske ili drvene okvire. Kutija nakon ugradnja može biti vidljiva, a postoji i mogućnost žbukanja izvana i/ili iznutra. Zbog mogućnosti žbukanja vertikalnog vanjskog sjenila ova se kutija može ugraditi tako da bude skoro nevidljiva.

Vanjske i unutarnje stijenke i spojni profili su od PVC materijala sa šupljim komorama. Možete birati između PVC ili aluminijskih sjenila, pri čemu vam je na raspolaganju širok individualni izbor boja i atraktivnih dekora drveta.
Veliku prednost predstavlja kutije za rolete VariNova s integriranim komarnikom kojeg je moguće ugraditi bez dodatnih izmjena.
Revizijski otvor je s otvaranjem prema dolje ili unutra, tako da se može prilagoditi objektu na licu mjesta. Osim toga, VariNova nudi vrlo jednostavnu montažu na sve prozorske sustave uobičajene na tržištu i omogućuje jednostavno postavljanje revizijskog poklopca.

Ova PVC kutija za rolete zadovoljava i zahtjeve Odredbe o štednji energije EnEV, koja u području kutija za rolete propisuje vrijednost Rw ≥ 1,0 (m2·k)/w – bilo da se radi o novim ili starim objektima.

roletna-kutija-dolomiti

Dolomiti d.o.o. | 4 GARDIJSKE 41( TTTS ), 21311 Stobreč | CROATIA | TEL.: +385 021/544-627 | FAX.: +385 021/544-628 | E-MAIL: dolomiti@st.t-com.hr

Radno vrijeme: PON-PET 08:00 - 16:00 h